2011/07/14

Sindrom Marije Antoanete...

Ovo sto mi upravo ovih dana prolazi kroz glavu jeste kako je sve vise i vise slucajeva wannabe Marie Antoinette. Da, stavi plavu periku od dva metra, obuci sto sareniju i leprsaviju haljinu (cisti kic) i bices ista Antoaneta! Tuzno, ali ne tako daleko od istine. Da se razumemo, ne kazem da je svaki vid "imitacije" propao, ali postoje slucajevi gde se coveku prosto smuci. Ipak se radi o jednoj (i to jos francuskoj) kraljici.

U istoimenom filmu Kirsten Dunst je skoro pa savrseno odradila posao, a ono sto mi je takodje (pozitivno) privuklo paznju jesu fotografije Katarine Ivanovske u majskom izdanju srpskog "Elle" magazina.
Sustina nije ni visoka "bela" kosa, ni najveci kic od haljine, vec ono (satro kraljevsko) sto neko nosi u sebi (a na sebi moze da ima i dzak (+ kais+lepe cipele)). Mala sala, ali shvata se poenta.

Neki "manje uspesni" slucajevi...


Ono sto me je zaista navelo da sve ovo napisem jeste slucaj da se i na nasoj estradi polako (ali sigurno) javljaju Marije Antoanete. Ko posle kaze da Balkan kaska za svetom? Da li je fotografisanje uspelo ili ne ostavljam na vama da procenite. Moje misljenje je vec receno. ;)



Love,
         J.

2 коментара:

  1. Hi pretty!!
    I really love your blog !
    I follow you :D
    ... maybe if you want, you could visit my blog too (I hope you like it ;) )
    Kisses from México city!
    http://modacapitalblog.com

    ОдговориИзбриши
  2. Kako me nasmejao ovaj post! :)))
    Sjajno zapazanje. Kratko i jasno, i na kraju Seve wannabe Maria A.

    ОдговориИзбриши